Új Anthony Grey könyvek !!! Új Anthony Grey könyvek !!! Új Anthony Grey könyvek !!!


Smaragdhajsza,  Vérfarkas az Alpokban,  Kémjátszma a Bahamákon
Camazotz, az alvilág ura...              


Most itt vagy: Új könyvek


Új könyvek Előkészületben Könyvvásárlás Könyvkiadás
   

Smaragdhajsza, Vérfarkas az Alpokban, Kémjátszma a Bahamákon
Kedves Olvasó!

Az Anthony Grey köteteket 

a Sebestyén és Társa Kiadó webáruházában lehet megrendelni a

www.stsakiado.hu  weboldalon.

Ugyanitt olvasható előzetes a további könyveimből is. Jó böngészést!  


anthony grey, kalózkeringő, A Fekete Sárkány karmai

    Anthony Grey legújabb kötete igazi csemegét jelent a krimikedvelők számára. Akciók és humor fergeteges tempóban váltogatják egymást a könyv lapjain, ahogyan azt már megszokhattuk a szerzőtől. A főhős és társa ezúttal egy táskányi smaragddal meg egy táskányi hamis smaragddal kelnek útra, hogy kiszabadítsanak egy elrabolt lányt a kolumbiai emberrablók fogságából. Hajmeresztő trükkre készülnek, amely az életükbe kerülhet, ráadásul hamarosan kiderül, hogy a drágaköveket különböző bűnözői csoportok is szeretnék megszerezni, s megindul a hajsza a smaragdok után földön, vízen és levegőben egyaránt. „ Csakhamar már egy kanárisárga Chevrolet taxiban ültünk, és a derék, kreolbőrű sofőrünket hallgattuk. – Jól döntöttek, hogy ide jöttek – dicsérte a települést lelkes lokálpatrióta módjára.– Igazi békés kisváros ez. – Tényleg? – kérdeztem némi fenntartással, hiszen nemrég raboltak el valakit a nyílt utcán. – Ja – biztosított a sofőr. – Legfeljebb két-három gyilkosság történik naponta. Na, néha kicsit több, de az a focimeccsek miatt szokott lenni. – Ezek szerint elég szenvedélyesek errefelé a drukkerek. – Úgy is lehet mondani. – Aha. Na és ha épp nem ölnek meg senkit, akkor nyugalom van? – Abszolúte. Pár késelés meg lövöldözés… esetleg egy-két emberrablás… de hát, aki ide jön, az számit erre. – Tényleg? – vontam fel a szemöldököm. – Ugyan már Senhor – nézett rám a derék taxis enyhe rosszallással a visszapillantó tükörben. – Aki ide jön, az általában tisztában van a dolgokkal. Hiszen miért jön ide valaki? – Na miért? – tudakoltam őszinte érdeklődéssel. – Vagy valami mesés smaragdbányát szeretne találni a környéken, vagy arra számít, hogy sikerül egy hatalmas smaragdot vennie szinte ingyen, vagy kokaint akar csempészni vagy elment az esze… Maga melyik kategóriába tartozik? – Maradjunk talán az utolsónál – feleltem, és a küldetésünket végiggondolva úgy éreztem, nem is túlzok nagyot.”  Elemér Sebestyén

anthony grey, kalózkeringő, A Fekete Sárkány karmai

    A két sokat próbált amerikai magánnyomozó ezúttal a svájci Alpokba utazik, ahol a helybeliek szerint maga a Vérfarkas gyilkolja a turistákat.
   Anthony Grey és társa nincsenek könnyű helyzetben, mert a Westerberg kastély, ahová a rémült tulajdonos hívja őket, csakhamar ijesztő és szinte felfoghatatlan események színterévé válik.
   Ráadásul az is kiderül, hogy a leendő áldozatok maguk is titkos utakon járnak, s a Vérfarkas talán nem is véletlenül akarja megölni őket.

   „– Iván majd felviszi – mosolygott bíztatólag Gertrúd, aztán elüvöltötte magát, hogy beleremegtek a falak.
    – Iván! Fuvar a kastélyba!
   Az ordításra valahol a mosdó táján mozgás támadt, majd előbukkant egy alacsony, púpos, ijesztően kancsal fickó. Odacsámpázott hozzánk, és alulról felfelé rám vigyorgott.
   –  Maga is halni készül, hehe?
   – Egyelőre inkább csak fellátogatnék a kastélyba – nyugtattam meg.
   – Hát akkor igyon meg néhány pohár forralt bort, hehe… mert a lovas szánon hideg lesz ám!
   – Lovas szán?
   – Igen, hehe. A lovak nem zuhannak le a szakadékba… általában. És ha szerencsénk van, a farkasok se kapnak el bennünket. Akkor már csak a Farkasembertől kell félni.
   – Az is van? – tudakoltam mérsékelt lelkesedéssel.
   – Hát persze, hogy van, hehe – vigyorgott Iván. – Ő szokta levadászni az embereket… hogy megegye a húsukat.”


anthony grey, kalózkeringő, A Fekete Sárkány karmai

A korábbi kötetekből megismert a két amerikai magánnyomozó minden eddiginél hajmeresztőbb kalandra készül. Titkos ügynökök módjára be kell szivárogniuk a bahamai bűnbandák legbelső köreibe, hogy visszaszerezzenek egy létfontosságú pendrive-ot, és lebuktassanak egy áruló FBI tisztet.
    A baj csak az, hogy nem tudják ki az áruló, ráadásul kiderül, hogy a pendrive-ot többen is meg akarják szerezni.  Nincs más hátra, Anthony Greynek el kell játszania egy bérgyilkos szerepét, vállalva, hogy ha lebukik, akkor azonnal végeznek vele. De mit tegyen, ha a szerepe szerint, neki pont a társát kellene megölnie?
 
  „ Kétségbeejtő helyzet volt. A hátam mögött félkörben hat felfegyverzett gengszter, lövésre kész pisztolyokkal, velem szemben pedig a tenger fölé nyúló terasz, ahonnan nem tanácsos a vízbe ugrani a cápák miatt. Na meg azért, mert mire kettőt tempóznék, az itteniek fentről telepumpálnának ólommal.
    A karibi éjszaka fojtogató, párás súllyal nehezedett rám, és éreztem, ahogy az izzadtság végigcsorog a hátamon. A kezemben lévő pisztolyra sandítottam. Jól tudtam, hogy csak egyetlen golyó van benne. Azzal kéne lelőnöm a társamat, aki az együtt töltött évek során számtalanszor megmentette az életemet, és akire mindig számíthattam.
    - Nos, Grey, mire vár? – kérdezte a gengszterfőnök. – Lője le a fickót, és ezzel bizonyíthatja, hogy maga tényleg az, akinek kiadja magát.
   - Vagy mindketten meghalnak – mormogta valaki a sötétből, és tudtam, hogy igaza van. Ha megölöm a társam, akkor van esélyem életben maradni, ha nem ölöm meg, akkor mindkettőnket azonnal kinyírnak.”


anthony grey, kalózkeringő, A Fekete Sárkány karmai

Guatemala a maja legendák és a máig feltáratlan sírhelyek titokzatos földje. No és persze a legkülönfélébb istenségeké. Camazotz, a denevéristen mind közül a legvérszomjasabb, és egyúttal a legkegyetlenebb. Nem csoda, ha a róla elnevezett, dzsungelbeli hotelben nem életbiztosítás megszállni. 

Anthony Grey és társa, Mike Darms azonban mégisígy tesz, ezzel magukra szabadítva a bajt. Alighogy megérkeznek, máris hátborzongató gyilkossággal találják szembe magukat, és ez még csak a kezdet. 

A titokzatos tettes hamarosan újra meg újra lecsap, nem kímélve senkit, aki az útjába kerül. A turisták csapdában vannak, nem menekülhetnek. De talán nem is akarnak. Úgy tűnik a közeli Denevér-barlang bejáratát őrző hatalmas Camazotz-szobor mágnesként vonzza őket. 

„A hold kibújt a felhők mögül és megvilágította az aprócska tisztást. Camazotz kőarca haragos tekintettel meredt felém, pedig nem láthatott, mert jól elbújtam az óriási páfrányok tövében. A hatalmas fejet részben benőtte az aljnövényzet, és liánok fonták körbe, akár egy csapat ölelő kar. A tűhegyes fogakat azonban jól lehetett látni. A maja legenda szerint ezek a tőrszerű fogak segítettek neki abban a szép szokásában, hogy letépje az áldozatai fejét. Most mégsem ez a fogazat tette rám a legnagyobb hatást. Sokkal inkább az a sötét árnyék, amely szép óvatosan kinyomult a tisztásra. Ő egy cseppet sem volt denevérszerű, viszont nagy tisztelője lehetett Camazotznak, ugyanis egyenesen a szobor felé indult.”KalózkeringőA legújabb Anthony Grey könyv, a KALÓZKERINGŐ már kapható, illetve a honlapon keresztül rendelhető.

anthony grey, kalózkeringő, A Fekete Sárkány karmai

Elsüllyedt kincsek után kutatni napjainkban is rendkívül veszélyes tevékenység. Még veszélyesebb a dolog, ha mindezt a modernkori kalózoktól hemzsegő Fülöp-szigetek környékén teszi valaki. Ennél már csak az lehet veszélyesebb, ha az illető rá is bukkan a kincsre.

És mit tehet a gazdag szingapúri üzletember, ha a kincs megvan, de a fiát elrabolják? Természetesen hívja a két kalandvágyó amerikai magánnyomozót, Anthony Greyt és Mike Darmsot, hogy szabadítsák ki a srácot.

Hőseink felkerekednek, ám amint megérkeznek a tengerparti luxusüdülőbe, nyomban az egymással rivalizáló kalózbandák kereszttüzébe kerülnek. Ráadásul a bűnözőknek valószínűleg beépített emberük van az üdülő alkalmazottai között, sőt vélhetően a vendégek egy része sem ártatlan. 

Talán épp valamelyik igéz
ő tekintetű szépség az, amelyik a legnagyobb bajt hozhatja a magánnyomozókra?
AMOK avagy a fejvadász éjszakájaanthony grey, amok avagy a fejvadász éjszakája

Az AMOK...” az egzotikus és titokzatos Szumátrára kalauzolja az olvasót. A történet főszereplői, a két amerikai magánnyomozó egy luxuskatamarán utasaiként kelnek útra, hogy eljussanak Jakartából Szingapúrba, ám az út csakhamar rémálommá válik valamennyi résztvevő számára.

Valaki apránként tönkreteszi a jármű berendezéseit, majd végez a személyzet egyik tagjával. A kapitány kénytelen kikötni egy ismeretlen, szumátrai kisváros közelében, és ekkor végleg elszabadul a pokol. Úgy tűnik, valami körmönfont ámokfutó fel akarja eleveníteni a régi, helyi fejvadász hagyományokat, és végezni akar mindenkivel, aki az útjába kerül.

Ráadásul ez csak az egyik rejtély, amellyel az amerikaiaknak szembe kell nézniük. A nyomozás előrehaladtával lassan szinte mindenkiről kiderül, hogy rejtegetnivalója van, és egyre inkább nyilvánvalóvá válik, hogy hőseink egy szövevényes összeesküvés kellős közepébe csöppentek.


webáruház

anthony grey klub

Támogatott böngészők: Mozilla Firefox, Google Chrome

Copyright ©Anthony Grey 2012


Design by bfabry.