Új Anthony Grey könyvek !!! Újraindult a sorozat !!!


CAMAZOTZ, az alvilág ura...               KALÓZKERINGŐ
 
                                          AMOK                        

Most itt vagy: Új könyvek


Új könyvek Előkészületben Könyvvásárlás Könyvkiadás
   Camazotz, az alvilág ura avagy A maja sámán titka
Kedves Olvasó!

Az Anthony Grey köteteket 

a Sebestyén és Társa Kiadó webáruházában lehet megrendelni a

www.stsakiado.hu  weboldalon.

Ugyanitt olvasható előzetes a további könyveimből is. Jó böngészést!


anthony grey, kalózkeringő, A Fekete Sárkány karmai

Guatemala a maja legendák és a máig feltáratlan sírhelyek titokzatos földje. No és persze a legkülönfélébb istenségeké. Camazotz, a denevéristen mind közül a legvérszomjasabb, és egyúttal a legkegyetlenebb. Nem csoda, ha a róla elnevezett, dzsungelbeli hotelben nem életbiztosítás megszállni. 

Anthony Grey és társa, Mike Darms azonban mégisígy tesz, ezzel magukra szabadítva a bajt. Alighogy megérkeznek, máris hátborzongató gyilkossággal találják szembe magukat, és ez még csak a kezdet. 

A titokzatos tettes hamarosan újra meg újra lecsap, nem kímélve senkit, aki az útjába kerül. A turisták csapdában vannak, nem menekülhetnek. De talán nem is akarnak. Úgy tűnik a közeli Denevér-barlang bejáratát őrző hatalmas Camazotz-szobor mágnesként vonzza őket. 

„A hold kibújt a felhők mögül és megvilágította az aprócska tisztást. Camazotz kőarca haragos tekintettel meredt felém, pedig nem láthatott, mert jól elbújtam az óriási páfrányok tövében. A hatalmas fejet részben benőtte az aljnövényzet, és liánok fonták körbe, akár egy csapat ölelő kar. A tűhegyes fogakat azonban jól lehetett látni. A maja legenda szerint ezek a tőrszerű fogak segítettek neki abban a szép szokásában, hogy letépje az áldozatai fejét. Most mégsem ez a fogazat tette rám a legnagyobb hatást. Sokkal inkább az a sötét árnyék, amely szép óvatosan kinyomult a tisztásra. Ő egy cseppet sem volt denevérszerű, viszont nagy tisztelője lehetett Camazotznak, ugyanis egyenesen a szobor felé indult.”KalózkeringőA legújabb Anthony Grey könyv, a KALÓZKERINGŐ már kapható, illetve a honlapon keresztül rendelhető.

anthony grey, kalózkeringő, A Fekete Sárkány karmai

Elsüllyedt kincsek után kutatni napjainkban is rendkívül veszélyes tevékenység. Még veszélyesebb a dolog, ha mindezt a modernkori kalózoktól hemzsegő Fülöp-szigetek környékén teszi valaki. Ennél már csak az lehet veszélyesebb, ha az illető rá is bukkan a kincsre.

És mit tehet a gazdag szingapúri üzletember, ha a kincs megvan, de a fiát elrabolják? Természetesen hívja a két kalandvágyó amerikai magánnyomozót, Anthony Greyt és Mike Darmsot, hogy szabadítsák ki a srácot.

Hőseink felkerekednek, ám amint megérkeznek a tengerparti luxusüdülőbe, nyomban az egymással rivalizáló kalózbandák kereszttüzébe kerülnek. Ráadásul a bűnözőknek valószínűleg beépített emberük van az üdülő alkalmazottai között, sőt vélhetően a vendégek egy része sem ártatlan. 

Talán épp valamelyik igéz
ő tekintetű szépség az, amelyik a legnagyobb bajt hozhatja a magánnyomozókra?
AMOK avagy a fejvadász éjszakájaanthony grey, amok avagy a fejvadász éjszakája

Az AMOK...” az egzotikus és titokzatos Szumátrára kalauzolja az olvasót. A történet főszereplői, a két amerikai magánnyomozó egy luxuskatamarán utasaiként kelnek útra, hogy eljussanak Jakartából Szingapúrba, ám az út csakhamar rémálommá válik valamennyi résztvevő számára.

Valaki apránként tönkreteszi a jármű berendezéseit, majd végez a személyzet egyik tagjával. A kapitány kénytelen kikötni egy ismeretlen, szumátrai kisváros közelében, és ekkor végleg elszabadul a pokol. Úgy tűnik, valami körmönfont ámokfutó fel akarja eleveníteni a régi, helyi fejvadász hagyományokat, és végezni akar mindenkivel, aki az útjába kerül.

Ráadásul ez csak az egyik rejtély, amellyel az amerikaiaknak szembe kell nézniük. A nyomozás előrehaladtával lassan szinte mindenkiről kiderül, hogy rejtegetnivalója van, és egyre inkább nyilvánvalóvá válik, hogy hőseink egy szövevényes összeesküvés kellős közepébe csöppentek.


webáruház

anthony grey klub

Támogatott böngészők: Mozilla Firefox, Google Chrome

Copyright ©Anthony Grey 2012
Design by bfabry.