Új Anthony Grey könyvek !!! Újraindult a sorozat !!!


                        KALÓZKERINGŐ
 
AMOK                        

Most itt vagy: Előkészületben


Új könyvek Előkészületben Könyvvásárlás Könyvkiadás
   A maja sámán titka avagy Camazotz, az alvilág uraKedves Olvasó!

A maja sámán titka című könyv előreláthatólag 2018 ban jelenik meg, és

a Sebestyén és Társa Kiadó webáruházában lehet megrendelni a

www.stsakiado.hu  weboldalon.

Ugyanitt olvasható előzetes a további könyveimből is. Jó böngészést!


anthony grey, kalózkeringő, A Fekete Sárkány karmai

Guatemala a maja legendák és a máig feltáratlan sírhelyek titokzatos földje. No és persze a legkülönfélébb istenségeké. Camazotz, a denevéristen mind közül a legvérszomjasabb, és egyúttal a legkegyetlenebb. Nem csoda, ha a róla elnevezett, dzsungelbeli hotelben nem életbiztosítás megszállni. 

Anthony Grey és társa, Mike Darms azonban mégis így tesz, ezzel magukra szabadítva a bajt. Alighogy megérkeznek, máris hátborzongató gyilkossággal találják szembe magukat, és ez még csak a kezdet. 

A titokzatos tettes hamarosan újra meg újra lecsap, nem kímélve senkit, aki az útjába kerül. A turisták csapdában vannak, nem menekülhetnek. De talán nem is akarnak. Úgy tűnik a közeli Denevér-barlang bejáratát őrző hatalmas Camazotz-szobor mágnesként vonzza őket. 

„A hold kibújt a felhők mögül és megvilágította az aprócska tisztást. Camazotz kőarca haragos tekintettel meredt felém, pedig nem láthatott, mert jól elbújtam az óriási páfrányok tövében. A hatalmas fejet részben benőtte az aljnövényzet, és liánok fonták körbe, akár egy csapat ölelő kar. A tűhegyes fogakat azonban jól lehetett látni. A maja legenda szerint ezek a tőrszerű fogak segítettek neki abban a szép szokásában, hogy letépje az áldozatai fejét. Most mégsem ez a fogazat tette rám a legnagyobb hatást. Sokkal inkább az a sötét árnyék, amely szép óvatosan kinyomult a tisztásra. Ő egy cseppet sem volt denevérszerű, viszont nagy tisztelője lehetett Camazotznak, ugyanis egyenesen a szobor felé indult. A hóna alatt valami görögdinnye formájú tárgy volt. Csak remélni mertem, hogy nem egy letépett fej az.”webáruház

anthony grey klub

Támogatott böngészők: Mozilla Firefox, Google Chrome

Copyright ©Anthony Grey 2012
Design by bfabry.