Új Anthony Grey könyvek !!! Új Anthony Grey könyvek !!! Új Anthony Grey könyvek !!!


Smaragdhajsza, Vérfarkas az Alpokban,  Kémjátszma a Bahamákon
Camazotz, az alvilág ura...              


Most itt vagy: Életrajz


Új könyvek Előkészületben Könyvvásárlás Könyvkiadás
   


Anthony Grey (Sebestyén Elemér)anthony greyRégesrég egy messzi-messzi galaxisban… akár ezt is mondhatnánk, de a valóságban Budapesten láttam meg a napvilágot, igaz, tényleg nem mostanában történt a dolog. Az általános iskolai osztálytársaim szerint mindig is író akartam lenni, bár jómagam erre nem igazán emlékszem.

Ahogy mondani szoktam, a tojásfestésen és a harangöntésen kívül mindennel foglalkoztam, s valóban… voltam többek között autószerelő, étteremtulajdonos, takarító, cégvezető, ablaktisztító, zenész, feltaláló, ingatlanközvetítő stb., és ami azt illeti, író is. A változatos és sokszor izgalmas élet, amiben részem volt (például Los Angelesben is megfordultam egy időre) elég élményanyagot biztosít ahhoz, hogy minden könyvembe belecsempésszek valamely olyan eseményt is, ami valóban megtörtént velem. Ez mondhatni a védjegyem.

A harcművészetekkel katonai szolgálatom alatt a határőrség egy speciális egységénél ismerkedtem meg és a későbbiek során ez inspirált arra, hogy a könyveimben is bemutassam a különböző küzdősportokat.

1989-ben jelent meg az első könyvem és bár akkor még szemtelenül fiatal voltam, egy sajtótájékoztatón szívből megígértem egy érdeklődőnek, hogy majd hozzáöregszem a főhősömhöz. Mostanára a dolog meg is történt. 

Az idők során Anthony Grey, illetve Sebes T. Antal (Segítség! Megnősültem!) néven jelentek meg könyveim, ám az utóbbi években forgatókönyvírással, valamint a könyveim angol fordításával foglalkoztam, ezért az Anthony Grey sorozatot szüneteltettem. 

Szerencsére a közelmúltban sok minden történt, többek között újra indult az Anthony Grey sorozat, illetve Sebestyén Elemér: Segítség, megnősültem! címmel, azaz a saját nevemen is megjelenik a könyv, amelynek színpadi változatát a Thália stúdiószínpadán lehet megtekinteni Pindroch Csaba előadásában. 

Az Anthony Grey könyvek kedvelőinek pedig jó hír, hogy a tervek szerint ezentúl évente jelentkezek egy új kötettel.
Mindezekről a www.stsakiadó.hu weboldalon található bővebb információ, ahol a készülő kötetekbe bele is lehet olvasni.

Bízom benne, hogy a soron következő könyvem elnyeri minden Kedves Olvasó tetszését és az Anthony Grey sorozat tovább folytatódhat.

                                                           Anthony Grey felirat  


webáruház

anthony grey klub

Támogatott böngészők: Mozilla Firefox, Google Chrome

Copyright ©Anthony Grey 2012

Design by bfabry.